MERK PULSE

Het MERK PULSE werd opgericht in 2009 en is een vrij jong merk voor tassen en kantoorbenodigdheden. Dit merk ging van start bij het begin van de financiële crisis, maar niet om goedkopere en minderwaardige producten aan te bieden. Integendeel, met een aanbod van hoogwaardige producten tegen redelijke prijzen. De oprichter, de heer Velimir Dobrilovíc, ergerde zich aan de strategie van de ‘grote merken’ op de markt die gingen voor mindere kwaliteit, een kleiner assortiment en stijgende prijzen ten gevolge van de lagere koopkracht van de markt. Daarom kwam hij op het idee om redelijk geprijsde, hoogwaardige tassen aan te bieden met een garantie van 2 jaar (veel goedkoper dan ‘grote merken’ met een soortgelijke kwaliteit). De filosofie om hoogwaardige producten te verkopen en kopen en deze langer te gebruiken in plaats van goedkopere en minderwaardige producten te kopen die defecten vertonen en gemakkelijk stuk gaan, vindt steeds meer ingang bij de consument. Na het eerste jaar in de Balkanlanden hebben klanten de producten van PULSE dan ook meteen aanvaard en de markt breidt jaar na jaar uit. Vandaag is PULSE aanwezig in 26 landen in Europa, Azië en Afrika.

PULSE-KWALITEIT

PULSE-KWALITEIT is gegarandeerd met een garantie van 2 jaar en alle PULSE-tassen, ongeacht het model, zijn gemaakt van gecontroleerd materiaal (600D, 900D, Polyester DOBBY, 1680D, echt leer …) dat VRIJ is van PVC en aan de REACH-normen voldoet. Alle materiaal is waterproof en voorzien van een polyurethaancoating. Het is dus niet gevoelig voor temperaturen, flexibeler en duurzamer dan de meeste tassen op de markt. Deze technologie om materiaal te produceren en voor te bereiden is bovendien gebaseerd op organische elementen die verbonden zijn met urethaanverbindingen (polyurethaan). Ongezonde en slecht ruikende conserveermiddelen zijn dus overbodig. Alle tassen zijn versterkt op punten die onderworpen zijn aan hoge druk en zijn verbonden met een uiterst bestendig polyester- of nylonnet. De gebruikte printkleuren zijn van topkwaliteit: ze vervagen niet snel en vertonen niet gemakkelijk krassen.

Producten van PULSE zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die in de Pulse Designstudio zijn ontworpen.

Een hoogstaande kwaliteitscontrole tijdens de productie staat centraal in onze businessstrategie.

PULSE DESIGN

Wij begonnen in 2009 met de ontwikkeling van rugzakken en een klein assortiment schoolartikelen. Elk jaar introduceren we nieuwe producten met een groot aantal items binnen de collecties. Geholpen door meer dan zeven jaar ervaring in de ontwikkeling van rugzakken (modellen, uitrusting, designs …) streven wij in de eerste plaats naar een goede prijs-kwaliteitverhouding en klanttevredenheid.

Vandaag is PULSE aanwezig in 26 landen in Europa, Azië en Afrika.

Bekijk onze collecties voor 2016!

Design is een kwestie van smaak en het designteam van PULSE doet dan ook zijn uiterste best om tegemoet te komen aan de behoeften en suggesties van de markt in de constructie van tassen, accessoires en buitendesign (opdrukken). Wij hopen dat ons design u bevalt en u onze kwaliteit wil testen!

Met vriendelijke groeten,
Het PULSE-TEAM